Vroom Training en Coaching

Ik ben Martijn Vroom, eigenaar van Vroom Training en Coaching, tevens trainer en coach op het gebied van Sales, Communicatie en recruitment. Ik ben in dit vak terecht gekomen omdat ik passie heb voor het ontwikkelen van zowel organisaties als individuen. Alles wat ik doe heeft als doel het vergroten van het succes van een sales organisatie/professional en het kunnen hebben van zo’n impact geeft mij op zowel de korte als lange termijn veel voldoening.

Naast de trainingen continueer ik het ontwikkelproces ook met individuele coaching die zowel in-house als op locatie kunnen plaatsvinden

Naast Vroom Training en Coaching ben ik partner bij Steyn en Allberg, namens wie ik ook sales en communicatie trainingen geef.

Mijn Ervaring

Mijn sales carrière begon in 2009 bij een internationale recruitment organisatie, Sthree, daar heb ik in een sales positie een aantal jaar gewerkt en uiteindelijk ook verantwoordelijkheid gedragen voor een klein team, na een kleine uitstap naar een startende organisatie ben ik na 6 jaar overgestapt naar een training en coaching rol binnen Oliver James Associates waar ik me heb gericht op het opbouwen van het trainingsprogramma intern en het individueel coachen van alle werknemers van de organisatie.

Daar is dan ook mijn liefde voor het vak ontstaan, in de afgelopen 5 jaar heb ik enorm veel trainingprogramma’s ontwikkeld die inzetbaar waren op het gebied van communicatie, sales, leiderschap en recruitment en wil deze kennis gaan inzetten om andere salesorganisaties meer successen te laten behalen.Werkwijze

Een samenwerking met Vroom Trainingen en Coaching begint altijd met het maken van een strategisch plan voor de talentontwikkeling van de individuen en de teams binnen de organisatie. Meer over onze werkwijze kunt u vinden op de maatwerk sectie op deze website.